Den där Mary

Den där Mary. Hon är helt fantastisk. En av mina bästaste vänner. 
Just nu är hon i Africa och ska vara där i 6 månader. Hon hjälper till på ett barnhem och i en by. Hon lär barnen att fotografera och få utlopp för sin kreativitet. Hon sålde allt hon hade och sparade lite saker som kunde få plats i en väska.  Mary är en fantastisk bröllop och livsstils fotograf. Här nedan kommer lite utav hennes bilder från Africa och Uganda. 
Hon har en non-profit organisation som heter We Spread The Love. Spelade på hennes event innan jul då hon samlade in pengar till barnhemmet.
Ganska tidigt under hennes senaste resa fick hon kontakt med en liten flicka som hade varit med om så hemska saker så tidigt i livet. Hon blev övergiven utav sina föräldrar och var mycket sjuk. Hon och Mary fick en fin relation och Mary som själv är adopterad insåg ganska tidigt att denna lilla flicka och hon hade ett speciellt band och hon började genast utforska alternativet att adoptera lilla Juliana. Sorgligt nog så blev hon plötsligt väldigt dålig och somnade tillslut in. Mary har en väldigt fin berättelse på sin blog, Wandering With Mary. Läs det!
Det två bilderna längst ner är på Juliana.0 comments:

My Latest Pins:


Mr.Kate